Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Mr. J.H. Gisolf B.V. een juiste partner.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Mr. J.H. Gisolf B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. J.H. Gisolf B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Mr. J.H. Gisolf B.V.

Mr. J.H. Gisolf B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27133255.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte