error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. J.G. Lagendijk B.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Mr. J.G. Lagendijk B.V. uit Mijdrecht.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. J.G. Lagendijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Mr. J.G. Lagendijk B.V. is een notaris uit Mijdrecht. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30099752.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Mr. J.G. Lagendijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
30099752
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen