Is Mr. J.G. Lagendijk B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Mr. J.G. Lagendijk B.V. uit Mijdrecht.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. J.G. Lagendijk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Mr. J.G. Lagendijk B.V. is een notaris gevestigd in Mijdrecht. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30099752.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis