error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. J.G. Lagendijk Beheer B.V. de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Mr. J.G. Lagendijk Beheer B.V. uit Mijdrecht. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Mr. J.G. Lagendijk Beheer B.V. is een notaris uit Mijdrecht. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30099568.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. J.G. Lagendijk Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Mr. J.G. Lagendijk Beheer B.V.
  • Daalder 6, 3641LK, Mijdrecht
  • 0297-281505
Branche
Notaris
KVK
30099568
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-1990
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen