Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Mr. J.G. Lagendijk Beheer B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alles van Mr. J.G. Lagendijk Beheer B.V. uit Mijdrecht. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. J.G. Lagendijk Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over Mr. J.G. Lagendijk Beheer B.V.

Mr. J.G. Lagendijk Beheer B.V. is een notaris uit Mijdrecht. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30099568.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.