Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Mr. J.G. Lagendijk Beheer B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Mr. J.G. Lagendijk Beheer B.V. uit Mijdrecht.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. J.G. Lagendijk Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Mr. J.G. Lagendijk Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Mijdrecht. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30099568.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract