error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is mr. J.F. Willemsen een juiste partner. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over mr. J.F. Willemsen uit Amsterdam.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? mr. J.F. Willemsen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

mr. J.F. Willemsen is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62694995.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

mr. J.F. Willemsen
  • Bloemgracht 93, 1016KH, Amsterdam
  • 06-21888607
Branche
Notaris
KVK
62694995
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-02-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen