error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Mr. J.D. van der Beek Beheer B.V. een goede partner. Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Mr. J.D. van der Beek Beheer B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. J.D. van der Beek Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Mr. J.D. van der Beek Beheer B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24295104.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Mr. J.D. van der Beek Beheer B.V.
  • Antonio Vivaldistraat 66, 1083HP, Amsterdam
  • 020-3305958
  • j.van.der.beek@wintertaling.nl
Branche
Notaris
KVK
24295104
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-08-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen