error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. J.D. van der Beek Beheer B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alles van Mr. J.D. van der Beek Beheer B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. J.D. van der Beek Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Mr. J.D. van der Beek Beheer B.V.

Mr. J.D. van der Beek Beheer B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24295104.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Mr. J.D. van der Beek Beheer B.V.
  • Antonio Vivaldistraat 66, 1083HP Amsterdam
  • 020-3305958
  • j.van.der.beek@wintertaling.nl
Branche
Notaris
KVK
24295104
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-08-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen