Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Mr. J.A. Kool B.V. een juiste partner.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat een overzicht van Mr. J.A. Kool B.V. uit Zeist. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. J.A. Kool B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Mr. J.A. Kool B.V. is een notaris kantoor uit Zeist. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30155758.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis