error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is mr J. Wieringa Notaris een goede partner. Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over mr J. Wieringa Notaris uit Haarlem.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? mr J. Wieringa Notaris of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

mr J. Wieringa Notaris is een notaris kantoor uit Haarlem. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65507614.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

mr J. Wieringa Notaris
Branche
Notaris
KVK
65507614
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
29-03-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen