error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is mr. Ingrid Bleeker Advies & Consultancy B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over mr. Ingrid Bleeker Advies & Consultancy B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

mr. Ingrid Bleeker Advies & Consultancy B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32076778.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? mr. Ingrid Bleeker Advies & Consultancy B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

mr. Ingrid Bleeker Advies & Consultancy B.V.
  • Albrecht Dürerstraat 311, 1077LV, Amsterdam
Branche
Notaris
KVK
32076778
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-06-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen