error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is mr. Ingrid Bleeker Advies & Consultancy B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina vind je alles van mr. Ingrid Bleeker Advies & Consultancy B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? mr. Ingrid Bleeker Advies & Consultancy B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

mr. Ingrid Bleeker Advies & Consultancy B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32076778.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

mr. Ingrid Bleeker Advies & Consultancy B.V.
  • Albrecht Dürerstraat 311, 1077LV Amsterdam
Branche
Notaris
KVK
32076778
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-06-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen