Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is mr. Ingrid Bleeker Advies & Consultancy B.V. een juiste partner.

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je alles van mr. Ingrid Bleeker Advies & Consultancy B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? mr. Ingrid Bleeker Advies & Consultancy B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over mr. Ingrid Bleeker Advies & Consultancy B.V.

mr. Ingrid Bleeker Advies & Consultancy B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32076778.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.