Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Mr. H.J.M. van de Weijer B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Mr. H.J.M. van de Weijer B.V. uit Kerkrade.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Mr. H.J.M. van de Weijer B.V. is een notaris uit Kerkrade. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 14051561.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. H.J.M. van de Weijer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.