Is Mr. Helene Faasen de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Mr. Helene Faasen uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Mr. Helene Faasen is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34315015.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. Helene Faasen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.