Is Mr. H. van Kruijsdijk Beheer B.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alles van Mr. H. van Kruijsdijk Beheer B.V. uit Veldhoven. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Mr. H. van Kruijsdijk Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Veldhoven. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17144378.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. H. van Kruijsdijk Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.