error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Mr. H. van Kruijsdijk Beheer B.V. een juiste keuze. Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Mr. H. van Kruijsdijk Beheer B.V. uit Veldhoven.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. H. van Kruijsdijk Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Mr. H. van Kruijsdijk Beheer B.V. is een notaris uit Veldhoven. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17144378.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Mr. H. van Kruijsdijk Beheer B.V.
  • Begijnstraat 46, 5503XX, Veldhoven
  • 040-2309494
Branche
Notaris
KVK
17144378
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-03-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen