error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. H. Matzinger B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Mr. H. Matzinger B.V. uit 's-Gravenhage.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. H. Matzinger B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Mr. H. Matzinger B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27142127.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Mr. H. Matzinger B.V.
Branche
Notaris
KVK
27142127
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-12-1988
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen