Is Mr. H. Matzinger B.V. de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Mr. H. Matzinger B.V. uit 's-Gravenhage.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. H. Matzinger B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Mr. H. Matzinger B.V.

Mr. H. Matzinger B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27142127.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen