Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Mr. G.W.W. Schwankhaus een juiste keuze.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Mr. G.W.W. Schwankhaus uit Nunspeet.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. G.W.W. Schwankhaus of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Mr. G.W.W. Schwankhaus is een notaris uit Nunspeet. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 54719755.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte