error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Mr. G.W.W. Schwankhaus een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Mr. G.W.W. Schwankhaus uit Nunspeet.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. G.W.W. Schwankhaus of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Mr. G.W.W. Schwankhaus

Mr. G.W.W. Schwankhaus is een notaris kantoor uit Nunspeet. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 54719755.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Mr. G.W.W. Schwankhaus
Branche
Notaris
KVK
54719755
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-02-2012
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen