error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. G.W. Gramser Notarispraktijk B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier staat alles van Mr. G.W. Gramser Notarispraktijk B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. G.W. Gramser Notarispraktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Mr. G.W. Gramser Notarispraktijk B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34321958.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Mr. G.W. Gramser Notarispraktijk B.V.
  • Westeinde 24, 1017ZP, Amsterdam
  • 020-5317654
Branche
Notaris
KVK
34321958
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen