error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Mr. G.W. Gramser Notarispraktijk B.V. een goede keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je alles van Mr. G.W. Gramser Notarispraktijk B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Mr. G.W. Gramser Notarispraktijk B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34321958.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. G.W. Gramser Notarispraktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Mr. G.W. Gramser Notarispraktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
34321958
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen