Is Mr. G.L. Maaldrink Praktijk B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Mr. G.L. Maaldrink Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Mr. G.L. Maaldrink Praktijk B.V.

Mr. G.L. Maaldrink Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27138977.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. G.L. Maaldrink Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.