Is Mr. G.J.M. van Nunen B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Mr. G.J.M. van Nunen B.V. uit Veghel.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. G.J.M. van Nunen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Mr. G.J.M. van Nunen B.V. is een notaris uit Veghel. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17130125.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.