Is Mr. G.J.M. van Nunen B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat alle informatie van Mr. G.J.M. van Nunen B.V. uit Veghel. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. G.J.M. van Nunen B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Mr. G.J.M. van Nunen B.V. is een notaris kantoor uit Veghel. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17130125.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.