error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Mr. G.J.M. van Nunen B.V. een goede keuze. Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Mr. G.J.M. van Nunen B.V. uit Veghel. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Mr. G.J.M. van Nunen B.V. is een notaris uit Veghel. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17130125.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. G.J.M. van Nunen B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Mr. G.J.M. van Nunen B.V.
  • Seringelaar 1, 5467ED, Veghel
  • 0413-377477
  • veghel@notarissenudenveghel.nl
Branche
Notaris
KVK
17130125
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-03-1993
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen