error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina vind je alles van Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V. uit Doorn. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V. is een notaris uit Doorn. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30230715.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
30230715
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-09-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen