Is Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V. uit Doorn.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V.

Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V. is een notaris gevestigd in Doorn. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30230715.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.