error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V. de passende notaris voor jou? Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat een overzicht van Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V. uit Doorn. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V. is een notaris gevestigd in Doorn. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30230715.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Mr Gijs Alferink notarispraktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
30230715
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-09-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen