error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. G. Kleykamp van der Ben B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat alles van Mr. G. Kleykamp van der Ben B.V. uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. G. Kleykamp van der Ben B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Mr. G. Kleykamp van der Ben B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27142642.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Mr. G. Kleykamp van der Ben B.V.
  • Scheveningseweg 105, 2584KD, 's-Gravenhage
  • 070-3529311
Branche
Notaris
KVK
27142642
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-02-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen