error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Mr. G. Kleykamp van der Ben B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Mr. G. Kleykamp van der Ben B.V. uit 's-Gravenhage.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Mr. G. Kleykamp van der Ben B.V.

Mr. G. Kleykamp van der Ben B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27142642.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. G. Kleykamp van der Ben B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Mr. G. Kleykamp van der Ben B.V.
  • Scheveningseweg 105, 2584KD 's-Gravenhage
  • 070-3529311
Branche
Notaris
KVK
27142642
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-02-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen