error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. Fr. Groutars Notarispraktijk BV de passende notaris voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Mr. Fr. Groutars Notarispraktijk BV uit Maastricht.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. Fr. Groutars Notarispraktijk BV of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Mr. Fr. Groutars Notarispraktijk BV is een notaris kantoor uit Maastricht. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 14635555.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Mr. Fr. Groutars Notarispraktijk BV
  • Henric van Veldekeplein 19, 6211TG Maastricht
  • notaris@groutars.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
14635555
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-1997
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen