Is Mr. Fr. Groutars Notarispraktijk BV de ideale notaris voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Mr. Fr. Groutars Notarispraktijk BV uit Maastricht. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Mr. Fr. Groutars Notarispraktijk BV

Mr. Fr. Groutars Notarispraktijk BV is een notaris kantoor gevestigd in Maastricht. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14635555.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. Fr. Groutars Notarispraktijk BV of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.