error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. Fr. Groutars Notarispraktijk BV het juiste notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Mr. Fr. Groutars Notarispraktijk BV uit Maastricht. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Mr. Fr. Groutars Notarispraktijk BV is een notaris gevestigd in Maastricht. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14635555.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. Fr. Groutars Notarispraktijk BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Mr. Fr. Groutars Notarispraktijk BV
  • Henric van Veldekeplein 19, 6211TG, Maastricht
  • notaris@groutars.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
14635555
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-1997
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen