Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Mr. F.N.W. Dessing Praktijk B.V. een juiste partner.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Mr. F.N.W. Dessing Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mr. F.N.W. Dessing Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Mr. F.N.W. Dessing Praktijk B.V. is een notaris uit 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27138901.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.