Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Mr F.M. Konijnenberg een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van Mr F.M. Konijnenberg uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr F.M. Konijnenberg of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Mr F.M. Konijnenberg is een notaris kantoor uit Rotterdam. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24423698.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte