error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr F.M. Konijnenberg de ideale notaris voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Hier staat een overzicht van Mr F.M. Konijnenberg uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mr F.M. Konijnenberg of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Mr F.M. Konijnenberg is een notaris uit Rotterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24423698.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Mr F.M. Konijnenberg
Branche
Notaris
KVK
24423698
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2007
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen