error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. E.O. Spier Notarispraktijk B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Mr. E.O. Spier Notarispraktijk B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Mr. E.O. Spier Notarispraktijk B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34190818.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. E.O. Spier Notarispraktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Mr. E.O. Spier Notarispraktijk B.V.
  • Johannes Verhulststraat 20- 1, 1071ND Amsterdam
  • 020-5317654
  • notarissen@spier.hazenberg.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
34190818
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-05-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen