error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. E.O. Spier Notarispraktijk B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Mr. E.O. Spier Notarispraktijk B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Mr. E.O. Spier Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34190818.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. E.O. Spier Notarispraktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Mr. E.O. Spier Notarispraktijk B.V.
  • Johannes Verhulststraat 20- 1, 1071ND, Amsterdam
  • 020-5317654
  • notarissen@spier.hazenberg.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
34190818
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
14-05-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen