Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is mr. E. Verstegen Holding B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over mr. E. Verstegen Holding B.V. uit Doenrade.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? mr. E. Verstegen Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

mr. E. Verstegen Holding B.V. is een notaris gevestigd in Doenrade. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 54263840.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis