Is Mr. D.H.W. Melgers Notarispraktijk B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Mr. D.H.W. Melgers Notarispraktijk B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Mr. D.H.W. Melgers Notarispraktijk B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34321333.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. D.H.W. Melgers Notarispraktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.