Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Mr. D.H.W. Melgers Notarispraktijk B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Mr. D.H.W. Melgers Notarispraktijk B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Mr. D.H.W. Melgers Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34321333.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. D.H.W. Melgers Notarispraktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.