error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. D.C. van de Castel B.V. de juiste notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alles van Mr. D.C. van de Castel B.V. uit Nijkerk. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mr. D.C. van de Castel B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Mr. D.C. van de Castel B.V. is een notaris gevestigd in Nijkerk. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08057446.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Mr. D.C. van de Castel B.V.
Branche
Notaris
KVK
08057446
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen