Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Mr. D.C. van de Castel B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Mr. D.C. van de Castel B.V. uit Nijkerk. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Mr. D.C. van de Castel B.V. is een notaris kantoor uit Nijkerk. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08057446.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. D.C. van de Castel B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.