Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Mr. D. Wientjes Notariaat B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Mr. D. Wientjes Notariaat B.V. uit Santpoort-Noord.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. D. Wientjes Notariaat B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Mr. D. Wientjes Notariaat B.V. is een notaris uit Santpoort-Noord. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34297238.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken