Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Mr. C.J.M. van der Maas B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je alle informatie van Mr. C.J.M. van der Maas B.V. uit Arnhem. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Mr. C.J.M. van der Maas B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Arnhem. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09090772.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. C.J.M. van der Maas B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.