error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. C.J.M. van der Maas B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Mr. C.J.M. van der Maas B.V. uit Arnhem.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. C.J.M. van der Maas B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Mr. C.J.M. van der Maas B.V.

Mr. C.J.M. van der Maas B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Arnhem. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09090772.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Mr. C.J.M. van der Maas B.V.
Branche
Notaris
KVK
09090772
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-1996
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen