error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. C.H.T. Koetsier Werk B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Mr. C.H.T. Koetsier Werk B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. C.H.T. Koetsier Werk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Mr. C.H.T. Koetsier Werk B.V.

Mr. C.H.T. Koetsier Werk B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24328277.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Mr. C.H.T. Koetsier Werk B.V.
  • Weena 800, 3014DA, Rotterdam
  • 010-4136863
Branche
Notaris
KVK
24328277
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-11-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen