Is mr C.D.E. Qualm B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over mr C.D.E. Qualm B.V. uit Delft.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? mr C.D.E. Qualm B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

mr C.D.E. Qualm B.V. is een notaris kantoor uit Delft. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64816265.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.