error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is mr C.D.E. Qualm B.V. een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van mr C.D.E. Qualm B.V. uit Delft. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? mr C.D.E. Qualm B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over mr C.D.E. Qualm B.V.

mr C.D.E. Qualm B.V. is een notaris gevestigd in Delft. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 64816265.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

mr C.D.E. Qualm B.V.
  • Westvest 38, 2611AZ, Delft
  • 015 2191999
Branche
Notaris
KVK
64816265
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-12-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen