Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Mr. C.D. Rosenberg Polak Praktijk B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Mr. C.D. Rosenberg Polak Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Mr. C.D. Rosenberg Polak Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27167265.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. C.D. Rosenberg Polak Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.