Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Mr. C.D. Rosenberg Polak Praktijk B.V. een goede keuze.

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Mr. C.D. Rosenberg Polak Praktijk B.V. uit 's-Gravenhage.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Mr. C.D. Rosenberg Polak Praktijk B.V.

Mr. C.D. Rosenberg Polak Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27167265.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. C.D. Rosenberg Polak Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.