Is Mr. C.A.J. Geerse Beheer B.V. de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Mr. C.A.J. Geerse Beheer B.V. uit Terheijden. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. C.A.J. Geerse Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Mr. C.A.J. Geerse Beheer B.V. is een notaris uit Terheijden. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 18060034.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.