error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. C.A.J. Geerse Beheer B.V. de passende notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Mr. C.A.J. Geerse Beheer B.V. uit Terheijden.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Mr. C.A.J. Geerse Beheer B.V.

Mr. C.A.J. Geerse Beheer B.V. is een notaris uit Terheijden. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 18060034.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. C.A.J. Geerse Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Mr. C.A.J. Geerse Beheer B.V.
  • Bastion 32, 4844BN, Terheijden
  • 076-5934363
Branche
Notaris
KVK
18060034
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-06-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen