Is Mr. C. Holdinga Praktijk het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat alle informatie van Mr. C. Holdinga Praktijk uit Nigtevecht. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. C. Holdinga Praktijk of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Mr. C. Holdinga Praktijk

Mr. C. Holdinga Praktijk is een notaris kantoor gevestigd in Nigtevecht. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34172331.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis