error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Mr. B.H. Dyserinck B.V. een goede keuze.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je alle informatie van Mr. B.H. Dyserinck B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. B.H. Dyserinck B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Mr. B.H. Dyserinck B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27131176.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Mr. B.H. Dyserinck B.V.
  • Van Soutelandelaan 16, 2597EZ 's-Gravenhage
  • 070-3566800
Branche
Notaris
KVK
27131176
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-07-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen