Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Mr. B.H. Dyserinck B.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Mr. B.H. Dyserinck B.V. uit 's-Gravenhage.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mr. B.H. Dyserinck B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Mr. B.H. Dyserinck B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27131176.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.