error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. B.H. Dyserinck B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Mr. B.H. Dyserinck B.V. uit 's-Gravenhage.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Mr. B.H. Dyserinck B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27131176.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. B.H. Dyserinck B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Mr. B.H. Dyserinck B.V.
  • Van Soutelandelaan 16, 2597EZ, 's-Gravenhage
  • 070-3566800
Branche
Notaris
KVK
27131176
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-07-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen