Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V. een juiste keuze.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V. uit Krimpen aan den IJssel.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24461512.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.