error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V. uit Krimpen aan den IJssel.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V.

Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24461512.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V.
  • Groenendaal 51, 2922CJ Krimpen aan den IJssel
  • 0180-820220
Branche
Notaris
KVK
24461512
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1980
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen