error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina vind je alles van Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V. uit Krimpen aan den IJssel. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V.

Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V. is een notaris uit Krimpen aan den IJssel. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24461512.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Mr. B. Zwaveling Notariaat B.V.
  • Groenendaal 51, 2922CJ, Krimpen aan den IJssel
  • 0180-820220
Branche
Notaris
KVK
24461512
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1980
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen