error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V. uit Groningen.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor uit Groningen. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1171022.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V.
  • Zuiderpark 22, 9728JM Groningen
  • 050-5207910
  • info@broekemanielsen.nl
Branche
Notaris
KVK
1171022
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen