Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V. een goede partner.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V. uit Groningen.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V.

mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V. is een notaris uit Groningen. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 1171022.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.