error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V. uit Groningen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V.

mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V. is een notaris gevestigd in Groningen. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 01171022.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

mr. Ariën J. Nielsen Notarispraktijk B.V.
  • Zuiderpark 22, 9728JM, Groningen
  • 050-5207910
  • info@broekemanielsen.nl
Branche
Notaris
KVK
1171022
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen