error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Mr. André Bosscher t.h.o.d.n. Notariaat Kuhlmann een juiste keuze.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je alle informatie van Mr. André Bosscher t.h.o.d.n. Notariaat Kuhlmann uit Groningen. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. André Bosscher t.h.o.d.n. Notariaat Kuhlmann of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Mr. André Bosscher t.h.o.d.n. Notariaat Kuhlmann is een notaris kantoor uit Groningen. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 51939908.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Mr. André Bosscher t.h.o.d.n. Notariaat Kuhlmann
Branche
Notaris
KVK
51939908
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2011
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen