error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Mr. André Bosscher t.h.o.d.n. Notariaat Kuhlmann een goede keuze. Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Mr. André Bosscher t.h.o.d.n. Notariaat Kuhlmann uit Groningen.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mr. André Bosscher t.h.o.d.n. Notariaat Kuhlmann of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over Mr. André Bosscher t.h.o.d.n. Notariaat Kuhlmann

Mr. André Bosscher t.h.o.d.n. Notariaat Kuhlmann is een notaris kantoor gevestigd in Groningen. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 51939908.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Mr. André Bosscher t.h.o.d.n. Notariaat Kuhlmann
Branche
Notaris
KVK
51939908
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2011
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen