Is Mr. André Bosscher t.h.o.d.n. Notariaat Kuhlmann het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat een overzicht van Mr. André Bosscher t.h.o.d.n. Notariaat Kuhlmann uit Groningen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. André Bosscher t.h.o.d.n. Notariaat Kuhlmann of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Mr. André Bosscher t.h.o.d.n. Notariaat Kuhlmann is een notaris gevestigd in Groningen. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 51939908.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen