error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Mr. A.J. vd Bijl H.O. JUST Not. van der Bijl een juiste partner.

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat een overzicht van Mr. A.J. vd Bijl H.O. JUST Not. van der Bijl uit Zoetermeer. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. A.J. vd Bijl H.O. JUST Not. van der Bijl of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Mr. A.J. vd Bijl H.O. JUST Not. van der Bijl

Mr. A.J. vd Bijl H.O. JUST Not. van der Bijl is een notaris kantoor gevestigd in Zoetermeer. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27327636.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Mr. A.J. vd Bijl H.O. JUST Not. van der Bijl
Branche
Notaris
KVK
27327636
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1999
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen