Is Mr. A.J. vd Bijl H.O. JUST Not. van der Bijl de ideale notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Hier vind je alle informatie van Mr. A.J. vd Bijl H.O. JUST Not. van der Bijl uit Zoetermeer. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. A.J. vd Bijl H.O. JUST Not. van der Bijl of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Mr. A.J. vd Bijl H.O. JUST Not. van der Bijl is een notaris uit Zoetermeer. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27327636.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte