error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. A.J. vd Bijl H.O. JUST Not. van der Bijl het juiste notariskantoor voor jou? Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Mr. A.J. vd Bijl H.O. JUST Not. van der Bijl uit Zoetermeer. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Mr. A.J. vd Bijl H.O. JUST Not. van der Bijl is een notaris kantoor uit Zoetermeer. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27327636.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. A.J. vd Bijl H.O. JUST Not. van der Bijl of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Mr. A.J. vd Bijl H.O. JUST Not. van der Bijl
Branche
Notaris
KVK
27327636
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1999
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen