error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Mr. A.H. Geerling Praktijk B.V. een juiste partner. Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alle informatie van Mr. A.H. Geerling Praktijk B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. A.H. Geerling Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Mr. A.H. Geerling Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Rotterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24262202.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Mr. A.H. Geerling Praktijk B.V.
  • Weena 800, 3014DA, Rotterdam
  • 010-2240000
Branche
Notaris
KVK
24262202
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen