error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mr. A.H. Geerling Praktijk B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Hier vind je een overzicht van Mr. A.H. Geerling Praktijk B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. A.H. Geerling Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Mr. A.H. Geerling Praktijk B.V. is een notaris gevestigd in Rotterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24262202.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Mr. A.H. Geerling Praktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
24262202
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen