Is Mr. A.G. Hartman B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Mr. A.G. Hartman B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Mr. A.G. Hartman B.V.

Mr. A.G. Hartman B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37099726.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mr. A.G. Hartman B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.