Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Mr. A.C. Gerritsen Praktijk B.V. een goede keuze.

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat alles van Mr. A.C. Gerritsen Praktijk B.V. uit Wassenaar. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mr. A.C. Gerritsen Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Mr. A.C. Gerritsen Praktijk B.V. is een notaris uit Wassenaar. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27149115.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen