error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mountinghe Consultancy het passende notariskantoor voor jou? Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Mountinghe Consultancy uit Apeldoorn.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Mountinghe Consultancy is een notaris kantoor gevestigd in Apeldoorn. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 50437402.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mountinghe Consultancy of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Mountinghe Consultancy
Branche
Notaris
KVK
50437402
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-07-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen