Is Mountinghe Consultancy het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alle informatie van Mountinghe Consultancy uit Apeldoorn. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mountinghe Consultancy of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Mountinghe Consultancy is een notaris uit Apeldoorn. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 50437402.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken