Is Mostart & Timmermans Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Mostart & Timmermans Notarissen uit Beek.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Mostart & Timmermans Notarissen is een notaris uit Beek. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 9188903.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mostart & Timmermans Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.