error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Mosa Trajectum Holding B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Mosa Trajectum Holding B.V. uit Driebergen-Rijsenburg. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mosa Trajectum Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Mosa Trajectum Holding B.V.

Mosa Trajectum Holding B.V. is een notaris gevestigd in Driebergen-Rijsenburg. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 52904911.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Mosa Trajectum Holding B.V.
  • De Beaufortlaan 6, 3971BM Driebergen-Rijsenburg
  • 0343-840152
  • m.maas@heuvelrugnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
52904911
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen