Is Mosa Trajectum Holding B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Mosa Trajectum Holding B.V. uit Driebergen-Rijsenburg.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mosa Trajectum Holding B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Mosa Trajectum Holding B.V. is een notaris kantoor uit Driebergen-Rijsenburg. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 52904911.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis