error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mook De Notaris B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Mook De Notaris B.V. uit Surhuisterveen.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Mook De Notaris B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Surhuisterveen. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52807282.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mook De Notaris B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Mook De Notaris B.V.
Branche
Notaris
KVK
52807282
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen