Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is MOOK de Notaris een goede partner.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over MOOK de Notaris uit Surhuisterveen.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

MOOK de Notaris is een notaris kantoor gevestigd in Surhuisterveen. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62265997.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? MOOK de Notaris of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.