Is MOOK de Notaris de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van MOOK de Notaris uit Surhuisterveen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? MOOK de Notaris of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

MOOK de Notaris is een notaris uit Surhuisterveen. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 62265997.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte