error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mono Boxtel B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je alle informatie van Mono Boxtel B.V. uit Boxtel. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Mono Boxtel B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Boxtel. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17204482.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mono Boxtel B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Mono Boxtel B.V.
  • Breukelsestraat 109, 5281HC Boxtel
  • 0411-674321
Branche
Notaris
KVK
17204482
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen