Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Mono Boxtel B.V. een juiste keuze.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Mono Boxtel B.V. uit Boxtel.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Mono Boxtel B.V. is een notaris kantoor uit Boxtel. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17204482.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mono Boxtel B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.