error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mono Boxtel B.V. de ideale notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Mono Boxtel B.V. uit Boxtel.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mono Boxtel B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Mono Boxtel B.V. is een notaris gevestigd in Boxtel. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17204482.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Mono Boxtel B.V.
  • Breukelsestraat 109, 5281HC, Boxtel
  • 0411-674321
Branche
Notaris
KVK
17204482
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen