error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Monique Verkuilen Werkmaatschappij B.V. de juiste notaris voor jou? Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Monique Verkuilen Werkmaatschappij B.V. uit Oostkapelle.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Monique Verkuilen Werkmaatschappij B.V. is een notaris kantoor uit Oostkapelle. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24439174.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Monique Verkuilen Werkmaatschappij B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Monique Verkuilen Werkmaatschappij B.V.
  • Domburgseweg 54, 3072MH, Oostkapelle
  • 088-2535542
Branche
Notaris
KVK
24439174
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-07-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen