error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Mols Notariaat B.V. een goede partner.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Mols Notariaat B.V. uit Neer. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mols Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Mols Notariaat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Neer. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 65832108.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Mols Notariaat B.V.
  • Engelmanstraat 56, 6086BD Neer
Branche
Notaris
KVK
65832108
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-04-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen