error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Mols Notariaat B.V. een goede partner. Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alles van Mols Notariaat B.V. uit Neer. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mols Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Mols Notariaat B.V. is een notaris uit Neer. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 65832108.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Mols Notariaat B.V.
  • Engelmanstraat 56, 6086BD, Neer
Branche
Notaris
KVK
65832108
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-04-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen