error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Mol Notariaat B.V. het passende notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Mol Notariaat B.V. uit Amsterdam.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Mol Notariaat B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Mol Notariaat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63407108.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Mol Notariaat B.V.
  • Emmaplein 8, 1075AW, Amsterdam
Branche
Notaris
KVK
63407108
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-05-2015
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen