error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Mol Notariaat B.V. een goede partner.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Mol Notariaat B.V. uit Amsterdam.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Mol Notariaat B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Mol Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 63407108.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Mol Notariaat B.V.
Branche
Notaris
KVK
63407108
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-05-2015
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen