error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Moerland Notaris B.V. het passende notariskantoor voor jou? Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Moerland Notaris B.V. uit Brielle.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Moerland Notaris B.V.

Moerland Notaris B.V. is een notaris uit Brielle. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24369234.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Moerland Notaris B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Moerland Notaris B.V.
Branche
Notaris
KVK
24369234
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-11-2004
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen