error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Moerland Notaris B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Moerland Notaris B.V. uit Brielle. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Moerland Notaris B.V.

Moerland Notaris B.V. is een notaris kantoor uit Brielle. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24369234.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Moerland Notaris B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Moerland Notaris B.V.
Branche
Notaris
KVK
24369234
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-11-2004
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen